Just nu FRI FRAKT

inom Sverige!

Just nu FRI FRAKT

inom Sverige!

Nu kan du bli medlem i vår kundklubb!

Nu kan du bli medlem i vår kundklubb!

Bli medlem i vår kundklubb, Alex&Phils bonusfamilj, och få exklusiva förmåner och erbjudanden! När du handlar i vår webbshop har du möjlighet att bli medlem i vår medlemsklubb, Alex&Phils bonusfamilj. Då får du 2,5% på alla dina bonusgrundade inköp i vår webbshop på www.alexphil.se. Du får en poäng för varje krona du handlar för och 40 poäng motsvarar en krona som du sedan kan välja att betala med, helt eller delvis, nästa gång du handlar i webbshoppen. Kom ihåg att du måste vara inloggad på ditt konto hos oss för att både kunna få och använda poäng.

Som medlem i vår bonusfamilj får du också ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner som enbart riktar sig till medlemmar i Alex&Phils bonusfamilj. Det kostar inget att vara medlem och du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap.

För att bli medlem skapar du ett inloggningskonto genom att kryssa i den rutan när du ska checka ut i kassan. När du gjort det går det även att kryssa i rutan bredvid där du anger att du vill bli medlem i Alex&Phils bonusfamilj.


Information