Just nu FRI FRAKT

inom Sverige!

Just nu FRI FRAKT

inom Sverige!

Vi på Alex&Phil vill att ditt barn ska få naturligt näringsrik barnmat gjord på de bästa ekologiska ingredienserna. Vi strävar alltid efter att ge dig bästa möjliga service och att du ska bli nöjd med ditt köp. Nedan kan du läsa om våra köpevillkor.

 

Villkor

Genom att besöka eller shoppa på denna webbplats accepterar du följande villkor. Läs dem noggrant.

Senast uppdaterade 23 mars 2020

 

Villkor

Denna webbplats ("Webbplats") tillhandahålls av ALEX&PHIL AB. Webbplatsen och relaterade tjänster görs tillgängliga för dig på följande villkor ("Villkor"). Vi kan ändra Villkoren från tid till annan. Vänligen läs Villkoren. Om du inte samtycker till Villkoren, bör du sluta använda Webbplatsen.

 

Om oss

ALEX&PHIL AB (“ALEX&PHIL”) är ett företag som är etablerat i Sverige med organisationsnr. 559018-0195 och vars huvudkontor är registrerat på adressen Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige.

 

Integritetspolicy

För att läsa vår integritetspolicy klickar du på länken "Integritetspolicy" längst ner på webbplatsen. Om du är under 18 år måste du meddela din förälder eller vårdnadshavare om ALEX&PHILs integritetspolicy innan du använder denna webbplats eller någon av denna webbplats tjänster.

 

Registrering

Du kan behöva registrera dig för att använda några av funktionerna på denna webbplats. Vi kan ändra registreringskrav från tid till annan. När du registrerar dig måste du lämna information om dig själv som är sann, korrekt, aktuell och fullständig i alla avseenden. Om något av din registrerade information ändras, meddela oss omedelbart genom att gå in på webbplatsen och klicka på länken ”Mitt konto” längst ner på sidan.

 

Innehåll

All grafik, fotografier, ljud, musik, video, ljud eller text på denna webbplats ("Innehåll") tillhandahålls endast för din personliga användning av webbplatsen. ALEX&PHIL förbehåller sig rätten att återkalla, tillfälligt eller permanent, allt innehåll från denna webbplats när som helst och av någon anledning.

 

Användning av webbplatsen

Denna webbplats är endast för din personliga, icke-kommersiella användning. Du får inte använda denna webbplats, eller något av dess innehåll, för att främja något kommersiellt syfte, inklusive reklam- eller reklamintäkter som genererar aktivitet på din egen webbplats. Vi kan avsluta din användning av sajten med omedelbar verkan om du bryter mot något av Villkoren.

 

Länkar till tredjeparts-webbplatser

Vi kan inkludera hyperlänkar på denna webbplats till andra webbplatser eller resurser som drivs av andra parter än ALEX&PHIL, inklusive annonsörer. Vi ansvarar inte för tillgängligheten av sådana externa webbplatser eller resurser, och stöder inte och är inte ansvariga, direkt eller indirekt, för sekretesspraxis eller innehållet på sådana webbplatser, inklusive (utan begränsning) någon reklam, produkter eller annat material eller tjänster på eller tillgängliga från sådana webbplatser eller resurser. Inte heller för någon skada, förlust eller brott orsakad eller påstådd orsakas av, eller i samband med, användning av sådant innehåll, varor eller tjänster tillgängliga på sådana externa webbplatser eller resurser.

 

Order

Alla beställningar för varor som placeras via webbplatsen omfattas av våra Försäljningsvillkor online (se nedan).

 

Ingen otillåten kopiering eller distribution

Upphovsrätten, varumärkena och alla andra immateriella rättigheter till innehållet, ALEX&PHILS programvara och all HTML och annan kod som finns på denna webbplats ska alltid förbli ALEX & PHILS och/eller dess licensgivare och är skyddad av upphovsrätt och andra lagar och internationella överenskommelser. Du får använda detta material endast enligt uttryckligt godkännande av ALEX&PHIL eller dess licensgivare. All reproduktion eller omfördelning av ovanstående material är förbjuden enligt lag och kan leda till civilrättsliga och straffrättsliga påföljder. Kopiering av ovanstående material till någon annan server eller plats för publicering, reproduktion eller distribution är uttryckligen förbjuden.

 

Ansvarsbegränsning

Vi kommer att använda rimliga ansträngningar för att verifiera riktigheten av all information vi placerar på denna webbplats, men ger inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda, att den är korrekt, fullständig eller aktuell. Denna webbplats tillhandahålls "som den är" och "som befintlig" och vi garanterar inte att webbplatsen uppfyller dina krav eller kommer att vara tillgänglig, snabb, säker eller felfri, att fel kommer att korrigeras eller att webbplatsen, eller servern som gör den tillgänglig, är fria från virus.

Förutom dödsfall och personskada till följd av vår vårdslöshet, är vi inte ansvariga för kontrakt, skada (inklusive, utan begränsning, vårdslöshet), förhandsavtal eller andra framställningar (annat än bedrägliga felaktigheter) eller på annat sätt ut ur eller i samband med detta kontrakt, för eventuella ekonomiska förluster (inklusive utan begränsning, inkomstbortfall, vinster, kontrakt, affärer eller förväntat besparingar), förlust av goodwill eller rykte, eller särskilda eller indirekta eller följdförluster i alla fall. Ingenting i Villkoren innebär något ansvar för bedrägligt beteende av annan part.

 

Hela överenskommelsen

Villkoren (som ändras från tid till annan) utgör hela avtalet mellan dig och ALEX&PHIL om din användning av webbplatsen.

 

Inga undantag

Eventuellt uteblivet agerande från vår sida att utöva eller verkställa någon bestämmelse i Villkoren ska inte utgöra ett undantag från sådan bestämmelse.

 

Gällande lag

Villkoren regleras av och tolkas i enlighet med svenska lagar och eventuella tvister avgörs av svensk domstol eller motsvarande.

 

--------------------------------------------------

Alex&Phil AB - Försäljningsvillkor

Vänligen läs dessa försäljningsvillkor noggrant innan du gör en beställning och behåll en kopia av dessa villkor och din beställning för framtida referens.

 

1. Upprättande av köpeavtal

1.1 Dessa försäljningsvillkor gäller för varor levererade av Alex&Phil AB, registrerat i Sverige med organisationsnummer 559018-0195 och med säte Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige (“ALEX&PHIL”).

1.2 Det finns inget avtal mellan dig och ALEX&PHIL för försäljning av varor tills ALEX&PHIL har tagit emot och accepterat din beställning och skickar en bekräftelse via brev eller e-post till den adress eller e-postadress du har angett. När ALEX&PHIL gör det, finns det ett bindande juridiskt avtal mellan oss.

1.3 Avtalet är föremål för din hävningsrätt om du är konsument (se 5.1 och 5.2 nedan).

 

2. Beskrivning, specifikation och pris på varorna

2.1 Beskrivningen, specifikationen och priset för de varor du beställer visas på ALEX&PHILs webbplats när du beställer. Alla våra produkter är lämpliga för barn i åldern sex (6) månader och äldre. Små barn bör endast använda våra produkter under övervakning av en vuxen. Följ alltid instruktionerna på baksidan av våra produkter.

2.2 All försäljning är beroende av varans tillgänglighet. Om varorna du har beställt inte är tillgängliga i lager vid mottagandet av din beställning, kommer ALEX&PHIL att informera dig så snart som möjligt och återbetala eller kreditera dig för belopp som har betalats av dig eller debiterats från din valda betalningsmetod för varorna.

2.3 ALEX&PHILs policy är att kontinuerligt förbättra sina produkter och förbehåller sig därför rätten att göra mindre tekniska ändringar av produkternas specifikation utan att påverka deras dåvarande funktion, kvalitet eller pris.

2.4 Alla ansträngningar kommer att göras för att se till att priserna som visas på ALEX&PHILs webbplats är korrekta när du beställer. Om ett fel hittas kommer ALEX&PHIL att informera dig så snart som möjligt och erbjuda dig möjligheten att bekräfta din beställning till rätt pris eller avbryta din beställning. Om du avbokar kommer ALEX&PHIL att återbetala eller kreditera dig för det belopp som har betalats av dig eller debiterats från din valda betalningsmetod för varorna.

2.5 Utöver varupriset kommer du normalt att betala en leveransavgift för varorna, som kommer att visas i kassadelen på ALEX&PHILs webbplats innan du avslutar din beställning.

2.6 Priset på varorna som visas på ALEX&PHILs webbplats är alltid inklusive moms.

2.7 När varorna levereras för export från Sverige kan du vara ansvarig för fraktavgifter enligt överenskommelse med ALEX&PHIL, och ansvarig för att följa lagar eller förordningar som reglerar importen av varorna till destinationslandet och för betalning av tullar på dem.

2.8 Användning av rabattkoder, kupongkoder och liknande rabatter ska anges i kassan och kan inte göras gällande efter att en beställning har gjorts. Produkter som är ute för realisation kommer tydligt att visas som rabatterade med ett överstruket ordinarie pris och det nya, nedsatta försäljningspriset bredvid i rött.

 

3. Betalning

3.1 Betalning för varorna och leveransavgifterna kan göras med alla metoder som visas på ALEX&PHILs webbplats när du beställer.

3.2 ALEX&PHIL erbjuder PayPal och Klarna Checkout som betalningssätt. Efter identifiering i kassan visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Du väljer önskat betalningsalternativ när du slutför ditt köp i kassan. Summan på beloppet på ordern reserveras av Klarna på kortköp tills det att ordern har packats och skickats av lagret. För fakturaköp så skickas fakturan till den mailadress som du angav vid köpet, när lagret packat och skickat din order.

 

4. Leverans

4.1 Varorna du beställer kommer att levereras till ett postombud nära den adress du ger när du beställer, förutsatt orderbekräftelse av ALEX&PHIL. Vilket postombud som leverans sker till kan variera och beror på vilken transportör som anlitas. Normal leveranstid är cirka 3-5 arbetsdagar. Vid större orderinströmning kan det ibland ta längre tid.

4.2 Om leverans inte kan ske till ett postombud i närheten av din adress, kommer ALEX&PHIL att informera dig så snart som möjligt och återbetala eller kreditera det belopp som har betalats av dig eller debiterats dig från din valda betalningsmetod.

4.3 Alla ansträngningar kommer att göras för att leverera varorna så snart som möjligt efter att din beställning har accepterats, och under alla omständigheter inom 30 dagar efter din beställning. Om ALEX&PHIL inte kan leverera varorna inom 30 dagar efter din beställning, kommer ALEX&PHIL att informera dig så snart som möjligt och du kommer att ha rätt att avbryta beställningen och få återbetalning eller kreditering för det belopp som har betalats av dig eller debiteras från din valda betalningsmetod. ALEX&PHIL ansvarar inte för någon förlust eller skada som du lidit genom någon rimlig eller oundviklig leveransförsening.

4.4 Du blir ägare till de varor du beställt och ansvarar för risk för förlust eller skada på dem när de har levererats till dig.

 

5. Ångerrätt och avbokning

5.1 Om du är konsument har du rätt till återkallelse så länge beställningen inte har lämnat vårt lager, som normalt är inom 1-2 arbetsdagar efter att en beställning har gjorts ("Avbokningsperioden"). En arbetsdag är alla andra dagar än helger och bank- eller andra helgdagar i Sverige. Vänligen observera att rätten till en 14 dagars tidsfrist för din ångerrätt, som normalt är tillämplig när du handlar online, gäller inte för barnmat på grund av regler för livsmedelssäkerhet.

5.2 Om vi ​​inte har levererat din beställning inom 30 dagar efter att du skickat din beställning, kan du säga upp avtalet och vi kommer att återbetala dig pengar som du redan har betalat.

5.3 När du har meddelat ALEX&PHIL att du avbryter avtalet kommer ALEX&PHIL att återbetala eller kreditera dig inom 30 dagar för belopp som har betalats av dig eller debiterats från din valda betalningsmetod.

 

6. Reklamationer

6.1 Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. Kontrollera din beställning när du får den. Om du hittar någon defekt eller skada måste du informera oss så snart som möjligt om det och max inom 30 dagar efter att du fått din beställning. Du måste sedan returnera varorna till oss för inspektion. Om varorna vid inspektion visar sig vara skadade, felaktiga eller defekta, skickar vi dig en ersättning eller återbetalar det pris som betalats, inklusive eventuell frakt. Detta gäller inte någon fel i varorna som uppstår genom normalt slitage, avsiktlig skada, olycka, försumlighet från dig eller någon tredje part. Observera att du aldrig ska mata ditt barn med en skadad eller defekt produkt.

6.2 Om vi ​​levererar andra produkter än du beställde kan du behålla de felaktigt levererade artiklarna och så skickar vi den ursprungliga beställningen utan extra kostnad.

6.3 Vår adress för alla returer är Alex&Phil AB, Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige, och vi ber dig att kontakta oss enligt ovan angående sådana returer.

6.4 För ytterligare information eller hjälp går det bra att kontakta oss, ring bara +46 (0) 8 703 25 60 eller skicka ett e-postmeddelande till info@alexphil.se. Vi lovar att återkomma inom två arbetsdagar.

 

7. Garanti och ansvar

7.1 ALEX&PHILs produkter är av hög kvalitet och lämplig för det ändamål för vilket varor av det här slaget vanligtvis levereras och i enlighet med de rekommendationer som anges på förpackningarna och i övrigt av nationella myndigheter och institutioner, som exempelvis Livsmedelsverket.

7.2 Om något ändå visar sig vara fel är vårt ansvar gentemot dig begränsat till varans värde plus eventuell återbetalning av leveranskostnader. Vi kan inte hållas ansvariga för indirekta förluster som du kan drabbas av, till exempel förlorade data, vinstförlust eller affärsavbrott.

7.3 Detta utesluter eller begränsar inte på något sätt vårt ansvar för dödsfall eller personskada orsakat av vår vårdslöshet, eller för bedrägeri eller för något som det skulle vara olagligt för oss att utesluta eller försöka utesluta vårt ansvar.

 

8. Dataskydd

8.1 ALEX&PHIL kommer att vidta alla rimliga försiktighetsåtgärder för att hålla informationen om din beställning och betalning säker, men såvida inte ALEX&PHIL är försumlig, kommer ALEX&PHIL inte att ansvara för obehörig tillgång till information som du har levererat.

8.2 ALEX&PHIL kommer endast att använda den information du tillhandahåller om dig själv för att fullgöra din beställning, såvida du inte samtycker till något annat. Du kan korrigera all information om dig på sidan "Mitt konto" efter att du har loggat in.

8.3 ALEX&PHIL vill meddela dig om liknande produkter och erbjudanden som kan vara intressanta för dig då och då. Om du vill bli meddelad om dessa har du möjlighet att välja hur vi kan kontakta dig när du har gjort en beställning. Om du inte vill bli meddelad om dessa längre, går de att avboka genom ditt "Mitt konto" eller genom att skicka oss ett e-postmeddelande till info@alexphil.se från det e-postkonto som du har registrerat hos oss.

8.4 ALEX&PHIL förbehåller sig rätten att använda kundkommentarer, recensioner och statistik härrörande från kundåterkoppling på anonym basis.

 

9. Kakor (”Cookies”)

9.1 Vi kan använda teknik för att spåra beteendemönstret för besökare på vår webbplats och "anpassa" din tittarupplevelse. Detta kan inkludera att använda en så kallad kaka ("cookie") som lagras i din webbläsare. Informationen som samlas in på detta sätt kan användas för att identifiera dig om du inte ändrar webbläsarinställningarna. Du kan vanligtvis ändra din webbläsare för att förhindra att detta händer. Det kan dock hända att webbplatsen inte fungerar så bra som om du stänger av lagringen av kakor (”cookies”).

 

10. Allmänt

10.1 ALEX&PHIL kan ändra dessa försäljningsvillkor utan att meddela dig i förhållande till framtida försäljning.

 

Information