Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy anger hur Alex&Phil använder och skyddar all information som du ger Alex & Phil när du använder denna webbplats. Alex & Phil har åtagit sig att se till att din integritet skyddas. Om vi ​​ber dig att tillhandahålla viss information som du kan identifieras när du använder denna webbplats kan du vara säker på att den endast kommer att användas i enlighet med denna sekretessförklaring. Alex&Phil kan ändra denna policy från tid till annan genom att uppdatera denna sida. Du bör kontrollera denna sida då och då och alltid innan du gör en beställning för att säkerställa att du är nöjd med ändringar.

Senast uppdaterad 28 januari 2020

 

Vilken information vi samlar in

Vi kan samla in följande information:

• personuppgifter - titel, namn, ålder, kön, födelsedatum.

• kontaktdata - fakturerings- och leveransadresser, telefonnummer, e-postadresser.

• geografiska data - det land du besöker vår webbplats från, din språkinställning.

• finansiella data - kredit- / debetinformation, PayPal-kontouppgifter, Klarna Checkout-kontouppgifter.

• transaktionsdata - detaljer om betalningar från dig till oss och från oss till dig (i relation till utbyten och återbetalningar), produkter och tjänster som köpts från oss.

• profildata - kontouppgifter som ditt användarnamn och lösenord, preferenser, feedback, kommentarer, förslag, enkätsvar.

• teknisk data - IP-adress, tidszon och inställning, internet- eller mobildatatjänsteleverantör, webbläsartyp och version, operativsystem och plattform och den enhetstyp du använder för att komma åt vår webbplats.

• användningsdata - vilka av våra webbplatssidor, produkter och tjänster du interagerar med, vilka e-postmeddelanden och annat marknadsföringsmaterial du skickas och interagerar med.

• marknadsförings- och kommunikationspreferenser - vilka marknadsföringskanaler du prenumererar på eller avslutar, hur du föredrar eller inte föredrar att bli kontaktad.

• sociala mediedata - information om vilka av våra inlägg, annonser eller sidor du följer eller prenumererar på och eventuella interaktioner du har med dem.

• annan information specifik för kundundersökningar och / eller erbjudanden.

Vi samlar inte in personuppgifter som genetiska eller biometriska data - detta inkluderar ras eller etnicitet, religion, sexuella preferenser, politiska åsikter, fackföreningsmedlemskap och information om din hälsa. Vi samlar inte heller in information som rör fällande domar i brottmål samt lagöverträdelser som innefattar brott.

 

Vad vi gör med den information vi samlar in

Vi kräver denna information för att förstå dina behov och ge dig en bättre service, särskilt av följande skäl:

• Intern registerhållning.

• Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.

• Vi kan regelbundet skicka reklammeddelanden om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tycker att du kan hitta intressant med den e-postadress som du har angett.

• Ibland kan vi också använda din information för att kontakta dig för marknadsundersökningsändamål. Vi kan kontakta dig via e-post, telefon eller e-post. Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen enligt dina intressen.

 

Säkerhet

Vi är skyldiga att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande har vi inrättat lämpliga fysiska, elektroniska och ledande förfaranden för att skydda och säkra informationen vi samlar in online.

 

Överföring av personuppgifter utanför Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES)

EES omfattar alla EU-länder samt Island, Liechtenstein och Norge. De personuppgifter som vi samlar in om dig kan överföras till, kommas åt, användas eller lagras i ett land utanför EES, antingen av oss eller av någon av de tredjeparterna med vilka vi delar dina personuppgifter, till exempel till Förenta Staterna. Om dina personuppgifter överförs till ett land utanför EES och det landet inte omfattas av ett EU-beslut om adekvat skyddsnivå, kommer vi att se till att dina uppgifter skyddas av lämpliga skyddsåtgärder och att de fortsätter att regleras av denna sekretesspolicy. Dessa skyddsåtgärder kan vara i form av EU-godkända standardavtalsklausuler, en integritetsskyddscertifiering eller en leverantörs bindande företagsregler.

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. När du har använt dessa länkar för att lämna vår webbplats bör du dock notera att vi inte har någon kontroll över din användning av andra webbplatser. Därför kan vi inte ansvara för skyddet och integriteten för data som du tillhandahåller när du besöker sådana webbplatser och sådana webbplatser regleras inte av denna integritetspolicy. Du bör vara försiktig och titta på den integritetspolicy som gäller för webbplatsen i fråga.

 

Kontrollera din personliga information

Du kan välja att begränsa insamlingen eller användningen av din personliga information på följande sätt:

• När du blir ombedd att fylla i ett formulär på webbplatsen, leta efter rutan som du kan klicka för att indikera att du inte vill att informationen ska användas av någon för direkt marknadsföring.

• Om du tidigare har kommit överens med oss ​​om att använda din personliga information för direktmarknadsföringsändamål, kan du när som helst ändra dig genom att logga in på ditt "Mitt konto" och avsluta prenumerationen eller skicka ett e-postmeddelande till oss på info@alexphil.se.

Vi kommer inte att sälja, distribuera eller hyra ut din personliga information till tredje part om vi inte har ditt tillstånd eller enligt lag är skyldiga att göra det. Vi kan använda din personliga information för att skicka reklaminformation om tredje parter som vi tycker att du kan hitta intressant om du berättar för oss att du önskar att detta ska hända.

Om du tror att all information vi har på dig är felaktig eller ofullständig kan du korrigera all information om dig på sidan "Mitt konto" efter att du har loggat in. Du kan också skriva till eller skicka oss som e-postadress på ovanstående adress. Vi korrigerar omedelbart all information som har visat sig vara felaktig.

 

Hur du kontaktar oss för att utöva dina rättigheter

Du kan kontakta oss när som helst med hjälp av kontaktuppgifterna nedan. När du gör det, ange ditt fulla namn, det sätt du önskas kontaktas på och en sammanfattning av din fråga. Vi kan kontakta dig för mer information för att bekräfta din identitet. Vi kommer att behandla alla förfrågningar inom 30 dagar efter mottagandet. Vi har rätt att vägra förfrågningar om de är ogrundade och / eller överdrivna, t.ex. om du kontaktar oss vid flera tillfällen inom en viss tidsperiod. Det finns inga avgifter för förfrågningar, men vi har rätt att be dig att täcka eventuella kostnader relaterade till ogrundade och / eller överdrivna tillvägagångssätt.

Du kan kontakta oss antingen genom att skriva till oss på:

Alex & Phil AB

Hesselmans torg 5

131 54 Nacka

eller genom att maila oss på info@alexphil.se.

Du har rätt att göra ett klagomål till din nationella tillsynsmyndighet (Datainspektionen) om hur vi har använt dina personuppgifter eller för något annat relaterat till vår datasekretess, men vi ber dig att kontakta oss i förväg så att vi kan försöka hantera ditt klagomål.

 

Kakor (”Cookies”)

En kaka är en liten fil som placeras på din enhets lagring. Om din webbläsare tillåter det läggs filen till och kakan hjälper till att analysera webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats. Kakor tillåter webbapplikationer att svara dig som individ. Webapplikationen kan skräddarsys efter dina behov, vad du gillar och ogillar genom att samla in och komma ihåg information om dina preferenser.

Vi använder trafikloggkakor för att identifiera vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera data om webbsidetrafik och förbättra vår webbplats för att skräddarsy den efter kundens behov. Vi använder endast denna information för statistiska analysändamål och sedan tas informationen bort från systemet.

Sammantaget hjälper kakor oss att ge dig en bättre webbplats genom att göra det möjligt för oss att övervaka vilka sidor du tycker och inte tycker är användbara. En kaka ger oss på inget sätt åtkomst till din dator eller information om dig, utom de uppgifter du väljer att dela med oss. Du kan välja att acceptera eller avslå kakor. De flesta webbläsare accepterar kakor automatiskt, men du kan vanligtvis ändra din webbläsarinställning för att neka kakor om du föredrar - men det kan dock förhindra dig från att använda eller dra full nytta av webbplatsen.

 

Information