Just nu FRI FRAKT

inom Sverige!

Just nu FRI FRAKT

inom Sverige!

Alex&Phils bonusfamilj

När du handlar i vår webbshop har du möjlighet att bli medlem i vår medlemsklubb, Alex&Phils bonusfamilj. Då får du 2,5% på alla dina bonusgrundade inköp i vår webbshop på www.alexphil.se. Du får en poäng för varje krona du handlar för och 40 poäng motsvarar en krona som du sedan kan välja att betala med, helt eller delvis, nästa gång du handlar i webbshoppen.

Som medlem i vår bonusfamilj får du också ta del av exklusiva erbjudanden och förmåner som enbart riktar sig till medlemmar i Alex&Phils bonusfamilj. Det kostar inget att vara medlem och du kan när som helst avsluta ditt medlemsskap.

För att bli medlem skapar du ett inloggningskonto genom att kryssa i den rutan när du ska checka ut i kassan. När du gjort det går det även att kryssa i rutan bredvid där du anger att du vill bli medlem i Alex&Phils bonusfamilj. Om du redan har registrerat ett konto hos oss kan du logga in här. Kom ihåg att du måste vara inloggad på ditt konto hos oss för att både kunna få och använda poäng. Läs mer i våra villkor nedan.

Välkommen till familjen!

 

 

Villkor för Alex&Phils Bonusfamilj

(Senast ändrade 2021-11-26)

Kundklubben Alex&Phils Bonusfamilj (nedan ”Bonusfamiljen”) har skapats för att Alex&Phil AB, org. nr 559018-0195 (”Alex&Phil”, ”vi”, ”oss”, ”vår”, etc.), under det registrerade varumärket Alex&Phil ska kunna ge dig som kundklubbsmedlem (”Medlem”, ”dig”, ”du”, etc.) förmåner och erbjudanden. Dessa medlemsvillkor (”Medlemsvillkor”) gäller mellan dig som privatperson och oss, och genom att registrera dig som Medlem godkänner du dessa Medlemsvillkor för ditt medlemskap i Bonusfamiljen.

 

1. MEDLEMSKAP

Medlemskap i Bonusfamiljen kan endast tecknas av privatperson över 18 år med giltigt personnummer. Företag och andra juridiska personer kan ej inneha medlemskap.

 

2. MEDLEMSFÖRMÅNER OCH BONUS

Bonus

2.1 Som Medlem får du 2,5% bonus på alla bonusgrundande köp som görs i vår webbshop (www.alexphil.se) i enlighet med Medlemsvillkoren. För varje krona av bonusgrundande varuinköp erhålls en (1) bonuspoäng. Endast varuinköp är bonusgrundande varför t.ex. servicetjänster och frakter inte är bonusgrundande. Till bonusgrundande inköp räknas endast varuinköp gjorda av dig som Medlem (privatperson). Inköp gjorda av företag eller juridisk person (eller av person å ett företags vägnar såsom t.ex. utlägg) är alltså inte bonusgrundade.

2.2 Bonus erhålles i form av poäng som registreras på ditt kundkonto. Dessa kan sedan användas som delbetalning eller i sin helhet vid betalning av varor i Alex&Phils webbshop. Kontant bonusutbetalning eller återbetalning lämnas ej.

2.3 Bonusavräkning sker i samband med köp och bonuscheckar à 100 kr utsänds om bonusgrundade varuinköp uppgår till minst 4 000 poäng.

Erbjudanden

2.4 Vi kommer att sända dig förmånliga erbjudanden på varor från Alex&Phil och våra samarbetspartners.

Ändring av medlemsförmåner

2.5 Vi garanterar inte att dina medlemsförmåner alltid kommer att se likadana ut och vi förbehåller oss rätten att närsomhelst ta bort, ändra, byta ut eller erbjuda dig nya medlemsförmåner.

3. AVTALSTID OCH MEDLEMSKAPETS UPPHÖRANDE

3.1 Dessa Medlemsvillkor träder i kraft i samband med att du registrerar dig som Medlem och gäller tills vidare.

3.2 Du har rätt att när som helst gå ur Bonusfamiljen genom att avsluta ditt medlemskap genom att kontakt vår kundtjänst. Kontaktuppgifter finner du längst ner i dessa Medlemsvillkor.

3.3 Alex&Phil kan säga upp medlemskapet (Medlemsvillkoren) med en uppsägningstid om 30 dagar. Har Medlem inte tjänat in någon poäng på 24 månader kommer vi av integritetsskyddsskäl att avsluta medlemskapet med omedelbar verkan.

3.4 Utöver rätt till uppsägning enligt punkt 3.3 ovan, förbehåller vi oss rätten att avsluta ditt medlemskap vid misstanke om otillåten användning eller missbruk av våra tjänster, brott mot våra Medlemsvillkor, bedrägerier eller andra liknande händelser och beteenden.

 

4. MARKNADSFÖRING OCH KOMMUNIKATION

4.1 Till medlemmar i Bonusfamiljen åtar vi oss att från tid till annan tillhandahålla riktade och generella erbjudanden från Alex&Phil och våra samarbetspartners. Alex&Phil kommer att samla in information om bl.a. din köphistorik för att göra de erbjudanden som vi sänder till dig så relevanta och anpassade som möjligt. För mer information om vad vi samlar inom dig i samband med marknadsföring, läs vår integritetspolicy på www.alexphil.se.

4.2 Kommunikation från Alex&Phil till dig som Medlem sker företrädesvis elektroniskt via e-post och SMS. Det åligger därför dig som Medlem att uppdatera dessa kontaktuppgifter vid eventuella ändringar för att säkerställa att du får tillgång till de erbjudanden som vi skickar ut.

 

5. PERSONUPPGIFTER

Inom ramen för medlemskapet kommer Alex&Phil att behandla personuppgifter bl.a. för ändamålen att hantera och administrera ditt kundklubbsmedlemskap och skicka nyhetsbrev och marknadsföra våra och våra samarbetspartners produkter och tjänster. Alex&Phil är personuppgiftsansvarig för den behandling av personuppgifter som sker inom Bonusfamiljen. För mer information om vår behandling läs vår integritetspolicy på www.alexphil.se.

 

6. ÄNDRING AV AVTALSVILLKOR

Dessa Medlemsvillkor kan komma att uppdateras, den senaste versionen hittar du alltid på www.alexphil.se. Om du inte godkänner våra ändringar har du alltid rätt att avsluta ditt medlemskap i Bonusfamiljen.

 

7. ANSVAR

Medlemskapet i Alex&Phils bonusfamilj är helt frivilligt och Alex&Phil friskriver sig från allt ansvar för skada som uppstår med anledning av dessa Medlemsvillkor eller medlemskapet i vår Bonusfamilj.

 

8. KONTAKT

Vill du kontakta oss? Välkommen att skicka e-post till info@alexphil.se

 

 

Information